tag:blogger.com,1999:blog-882367228668448938.post4648834807761621506..comments2022-06-08T20:18:41.564+02:00Comments on "så bräcker du brorsan": Rolfs Kök"så bräcker du brorsan"http://www.blogger.com/profile/15060330462011206759noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-882367228668448938.post-20657214054402685692009-03-22T19:13:00.000+01:002009-03-22T19:13:00.000+01:00Jag kan bara säga som komplement till den utmärkta...Jag kan bara säga som komplement till den utmärkta recensionen att kalven var väldigt bra. Tycker faktiskt att den var minst lika god som oxkinderna och lite mer kreativ. Kul kombination av kalv, västerbotten och champagneskum! Efterrätten tyckte jag var god och dessertvinlistan var lite trist. Jag tycker även att det röda vinet vi drack var bra 2006 Huerta de Albalá, Taberner, Vino de la Tierra de Cadiz. Det är första gången jag ser ett vin från Cadiz (mysig stad). <BR/><BR/>1990 var bubblet ifrån... Piper-Hiedsieck Millesime. <BR/><BR/>Tack för en trevlig kväll! <BR/>Vi längtar redan till att återbesöka Rolfs kök! <BR/><BR/>Stefan och PhilippaAnonymousnoreply@blogger.com